Onze locaties

Westergas Amsterdam

In de gemeente Amsterdam zijn we actief op het Westergasterrein. Een terrein waar alle waarden van Oscar perfect aansluiten bij de gewenste uitstraling. Schoon, kleinschalige inzameling en 100% circulair en emissievrij.

Katendrecht Rotterdam

In Rotterdam zijn we actief in het gebied Katendrecht. Ondernemers nemen hier deel aan onze unieke manier van inzamelen en verwerken en ook hier realiseerden we in korte tijd een win win situatie!

Olympisch Stadion Amsterdam

Het gebied rond het Olympisch stadion wordt ook door Oscar gerund. Minder bakken op straat, minder vervoersbewegingen en een schonere omgeving!

Museumplein Amsterdam

Ook voor het gebied museumplein Amsterdam realiseerden wij minder vervoersbewegingen en een schonere omgeving. Dankzij onze unieke manier van inzamelen helpen we deelnemers hun restafval te reduceren!

Jouw gemeente, gebied of stad?

Graag horen we welke plannen er in jouw gemeente of in jouw stad spelen op het gebied van afvalverwerking. Ook wanneer je nog geen andere deelnemers hebt of nog maar net begonnen bent helpen we je graag. Met hulp van Oscar wordt je wegwijs in het woud van afval, grondstoffen en circulaire verwerking.