Onze locaties

Westergas Amsterdam

In de gemeente Amsterdam zijn we actief op het Westergasterrein. Een terrein waar alle waarden van Oscar perfect aansluiten bij de gewenste uitstraling. Schoon, kleinschalige inzameling en 100% circulair en emissievrij.

Katendrecht & Kop van Zuid Rotterdam

In Rotterdam zijn we actief in het gebied Katendrecht. Ondernemers nemen hier deel aan onze unieke manier van inzamelen en verwerken en ook hier realiseerden we in korte tijd een win win situatie!

Olympisch Stadion Amsterdam

Het gebied rond het Olympisch stadion wordt ook door Oscar gerund. Minder bakken op straat, minder vervoersbewegingen en een schonere omgeving!

Museumplein Amsterdam

Ook voor het gebied museumplein Amsterdam realiseerden wij minder vervoersbewegingen en een schonere omgeving. Dankzij onze unieke manier van inzamelen helpen we deelnemers hun restafval te reduceren!

Het Park en Scheepvaartkwartier Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier & het Park in Rotterdam is een lommerijk stadswijk, vol groen en cultureel erfgoed.

Staatslieden Amsterdam

De Staatslieden is een echte stadsbuurt; fijn om te wonen én levendig, vol met gezellige horecaondernemingen & winkels met alles op kleine afstand.

Schinkel in Amsterdam Zuid

Schinkel in Amsterdam Zuid is volop in transitie van bedrijventerrein naar woon- en werkgebied. Een creatief makersdistrict vol ambitie, waar een fijnmazig inzamelingsmodel naadloos in past.

Frans Halsbuurt Amsterdam

De Frans Halsbuurt is een gezellige stadsbuurt in de Pijp in Amsterdam, waar op kleine schaal volop horeca, wonen en andere bedrijvigheid gemengd zijn.

Spaardammerbuurt & Houthaven Amsterdam

De Spaarndammerbuurt en Houthaven zijn volop in ontwikkeling, met alle grootstedelijke kansen en uitdagingen die daarbij gepaard gaan.

Jouw gemeente, gebied of stad?

Graag horen we welke plannen er in jouw gemeente of in jouw stad spelen op het gebied van afvalverwerking. Ook wanneer je nog geen andere deelnemers hebt of nog maar net begonnen bent helpen we je graag. Met hulp van Oscar wordt je wegwijs in het woud van afval, grondstoffen en circulaire verwerking.