Klanten

Zero Waste voor ondernemers

Iedere ondernemer in Nederland is verantwoordelijk voor zijn eigen bedrijfsafvalcontract. Door de unieke oplossing van Oscar Circulair kunnen we (tweemaal) dagelijks al je waardevolle grondstoffenstromen en het restafval ophalen.

Het restafval verminderen we gelijk naar een zo klein mogelijk percentage. Ons doel is Zero Waste ten slotte! En het inzamelen van het afval doen we ook nog eens met een emissievrij voertuig, zo zorgen we voor een schonere lucht in jouw buurt.

Door twee keer per dag bij je langs te komen hoef je maar weinig ruimte te reserveren voor al je verschillende stromen én gaat je afval niet stinken, hoe warm het ook is!

We helpen je natuurlijk door onze inzamelwijzers en door de Oscar-stromen per gebied af te stemmen. Onze Oscars checken alle dagen wat je inlevert en kunnen vragen beantwoorden wat bij wat hoort, want dat het ingewikkeld blijft begrijpen we.

Met onze rapportages geven we je inzicht in je ‘verbruik’, zie je precies welke stromen toe- of afnemen en of je het aantal kilo’s afval nog verder kan verminderen. Zo leer je je afval- en grondstoffenstromen kennen en kan je gefundeerd keuzes maken om meer circulair in te kopen.

Onze missie is het om steden afvalvrij te maken. We maken het daarom voor jou als klant zo makkelijk mogelijk om ook afvalmanagement op een duurzame, sociale én circulaire wijze te organiseren samen met Oscar.

Ook een afvalvrije organisatie worden?

Theaters, kantoren, horeca, retail, MKB-ondernemingen, bedrijfsverzamelgebouwen, evenementen. Groot en klein, ze zijn allemaal klant bij ons. Want juist in steden vind je een grote diversiteit aan ondernemingen en wij begrijpen als de beste dat elke onderneming zijn eigen wensen en (on)mogelijkheden heeft.

De enige voorwaarde die wij hebben is dat we het gebiedsgericht aanpakken, dus kun je aansluiten bij een bestaand gebied is dat mooi, maar net zo lief gaan we samen met jou op zoek naar de route om al je collega-ondernemers in een gebied aan te sluiten zodat iedereen profiteert!

Oscar Inzamelaar in Rotterdam